Over QFA

Er zijn misschien wel 100 redenen te verzinnen om uitsluitend te vertrouwen op uw vakmanschap, op ‘gewoon hard werken, meters maken’, en op het feit dat u ‘best wel tevreden’ klanten hebt. Laat staan dat u van kwaliteitsmanagement één van uw belangrijkste bedrijfsspeerpunten maakt. Maar wat als u het gewoon eens wel doet?

QualityFirst Advies brengt de term ‘kwaliteitsmanagement’ tot leven en laat u ervaren wat het uw organisatie oplevert. Geen dikke kwaliteitshandboeken, strakke regels en procedures, normen en verboden. In plaats daarvan praktisch, resultaatgericht, de schouders eronder, en altijd in de context van uw organisatie. Met als eindresultaat lagere kosten en een hoger rendement. Samen uw organisatie verbeteren. Dat is de kracht van QualityFirst Advies.

Kwaliteit werd mijn passie toen ik als werktuigbouwkundige terecht kwam bij een multinational. Met mijn inmiddels ruim 25 jaar ervaring en kennis in alle aspecten van kwaliteitsmanagement die ik heb opgedaan bij deze multinational besloot ik om QualityFirst Advies te starten. Ervan overtuigd dat ik met kleine stappen, grote resultaten kan behalen voor veel organisaties.

Enthousiaste klanten, veelal MKB’ers, kunnen daar inmiddels over meepraten. Zij beschrijven mijn aanpak als een partnership, gepassioneerd, zorgvuldig, verrassend en altijd gericht op het bereiken van een meetbaar resultaat.

Vanuit mijn passie voor kwaliteitsmanagement zie ik het als een uitdaging om mijn enthousiasme en toegevoegde waarde over te brengen, zodanig dat dit uw organisatie daadwerkelijk verbetert.

Mijn uitgangspunt is: Ik ben pas tevreden als u dat ook bent!

Theo Boogaard
 


Referenties

"Voor mij betekende de samenwerking
met QFA een vernieuwde kennis-making met kwaliteitsmanagement."

Jaap van Wijck,
adviseur Ondernemersklankbord.
-------------------------------------------------